Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Jak sprawdzić bez kombinowania czy pójdzie nam Diablo 3?

Ray1902

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Strona to fake

Rozbawiłeś mnie, sam jesteś fake. Wybierasz grę, wtedy analizuje Twój pc i wymagania gry i pokazuje czy Ci gra będzie działać czy nie.

Opublikowano

Tylko "analiza" jest fałszywa. Pokazuje mi, że Diablo III, pójdzie "ledwie co", a po mojej własnej analizie będzie chodzić bardzo dobrze, to samo jest w praktyce.

|exKidMod Inne MMO|GoldMember|exModder Team|exMMT

Opublikowano

Tylko "analiza" jest fałszywa. Pokazuje mi, że Diablo III, pójdzie "ledwie co", a po mojej własnej analizie będzie chodzić bardzo dobrze, to samo jest w praktyce.

Tylko, że ta strona analizuje dokładne wymagania jakie podała firma która stworzyła gre z Twoim komputerem, także to nie kłamie, chyba, że producent gry podał złe wymagania.

Opublikowano

Mam 4 Gb ramu Pokazuje 4.5,Pozatym o tej stronce kazdy glupi wie.

uwież mi że nie każdy o tej stronie wie.

Click It Or DIE

Opublikowano

Ta strona jest niedokładna, tak samo jak minimalne wymagania tej gry ^^ gra mi chodzi na średnich a wg. wymagań gry i tej strony nie powinna mi pójść wcale.

Opublikowano

Ludzie, ogarnijcie to tylko strona! Nie moze ona Wam wywnioskowac czy wam gra pojdzie na takich wymaganiach lub mniejszych/wiekszych!

Opublikowano

Ryyju idź...

To jest FAKE.

Mi miało nie chodzić cod mw3, a chodzi na full detah z frapsem :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...